Blooming Days @ Flexform Amsterdam

Spring, Style & Flexform

Deze maand vieren wij het 5-jarig jubileum van de Flexform Amsterdam Flagship Store. Co van der Horst nodigt je graag persoonlijk uit om dit prachtige jubileum op 18, 19 en 20 maart samen te vieren tijdens dé blooming days; het voorjaar begint, interieur is hot and happening en er is inspiratie in overvloed…
Op zoek naar de nieuwste indoor & outdoor collecties van Flexform? In de geheel vernieuwde showroom doe je (interieur)inspiratie op en helpen de experts je met de juiste keuze voor jouw interieur. Tijdens het jubileum zijn er luxe bloemeninstallaties aanwezig ontworpen door een bloemenkunstenaar.

De nieuwe campagne

Door het naderende mooie weer verwelkomt Flexform een nieuwe advertentiecampagne gericht op de outdoorcollectie. Toonaangevend is het Hamptons-zitsysteem ontworpen door Antonio Citterio, hier afgebeeld met een ligbed en een royaal bemeten bank, beide in iroko-hout. Art-director Christoph Radl en fotograaf Pierpaolo Ferrari stelden zich een surrealistisch scenario voor in een sprookjesachtige setting, geïnterpreteerd door de fascinerende Anna Cleveland gekleed in een elegante haute couture-jurk, in dezelfde kleur rood als de rozen verspreid over de banken en de vloer. Dit intrigerende en ongetwijfeld boeiende beeld plaatst Flexform in een unieke, onconventionele verhalende dimensie, die ongetwijfeld legendarisch zal worden, zoals veel van de eerdere campagnes van Flexform.

Jubileumactie

Vier het jubileum op 18, 19 en 20 maart samen met Flexform in stijl, met verfijnd design en prosecco. Salut! Er is tevens een speciale jubileumactie bij Flexform met Frankly Amsterdam. Bij aankoop van een Flexform-product ontvang je 25% van het aankoopbedrag als korting op de aankoop van een Frankly Amsterdam carpet. Deze exclusieve actie loopt van 18 maart tot 30 april en is alleen geldig bij Flexform Amsterdam Flagship Store, vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

Adresgegevens

Flexform Amsterdam
Beethovenstraat 396
1082 PR  AMSTERDAM

Flexform Amsterdam

  • interieur advies
  • trade programma voor architecten
  • zakelijke projecten
  • totaal projecten