Flexform Flagshipstore Amsterdam aan de Zuidas

Na onder meer New York, Londen, Sydney, Shanghai, Tokyo en Hong Kong heeft Amsterdam z’n eigen Flexform Monobrand Store met het nieuwe Flexform thema ‘Home at Last’ als uitgangspunt.

Deze spectaculaire ‘design hub’ werd ontwikkeld in samenwerking met Co van der Horst. Met ruim 550 m2 is de winkel de grootste Flexform presentatie in Europa.

Aan de Beethovenstraat toont Flexform Amsterdam de actuele collectie meubelen en accessoires van iconen als Antonio Citterio, Joe Colombo, Rodolfo Bonetto en Cini Boeri.

Adres en Openingstijden

Flexform Amsterdam
Beethovenstraat 396
1082 PR  AMSTERDAM ZUIDAS

Telefoon 020-4260740
Mail info@flexformamsterdam.nl

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 19.00
Woensdag: 10.00 – 19.00
Donderdag: 10.00 – 19.00
Vrijdag: 10.00 – 19.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Schikken onze openingstijden niet? Het is geen probleem om een afspraak te maken buiten openingstijden.

U bent van harte welkom! Geniet van een Italiaanse espresso van Buscaglione  (lekkere thee van Newby hebben we ook) en vertel ons over uw interieurwensen. Dan laten wij graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

Interieur Advies

We beschikken over een team van getalenteerde Interior Designers die graag hun passie voor Italiaans design van Flexform met u delen. Zij kunnen u assisteren met ontwerptekeningen, voorstellen voor meubelen en materialen, inkoopbegeleiding en coördinatie van de aflevering en installatie.

Zakelijke projecten

De afdeling contract en business development van Co van der Horst, kortweg Co Contract, is gespecialiseerd in het leveren van high-end designmeubelen, verlichting en textiel voor zakelijke gebruikers over de hele wereld. Wij bedenken en ontwerpen een omgeving die past bij de corporate identity van uw onderneming. Wij dragen zorg voor inkoop en procesbegeleiding en organiseren transport en installatie met ons eigen team specialisten.

Trade-programma voor architecten

Ben je op zoek naar een partner die je kan ontzorgen, zodat je jezelf kunt concentreren op de klant? Wij hebben een speciale samenwerkingsovereenkomst voor zelfstandige architecten.  Als architect blijf je leading in contact met de klant en de creatieve keuzes. Wij dragen zorg voor inkoop en procesbegeleiding en zorgen voor transport en installatie. Uiteraard ook buiten de landsgrenzen. We organiseren regelmatig events en workshops om je te informeren over de laatste trends, technieken en mogelijkheden. Én je kunt rustig werken in onze showroom aan de Zuidas met gratis wifi.

Aflevering en installatie

De medewerkers van Co van der Horst staan voor een perfecte aflevering en installatie. Of u nu de liefhebber bent die met zorg een enkel interieurproduct heeft uitgezocht, of dat u ons heeft ingeschakeld voor een compleet interieur, voor ons maakt het geen verschil. U kunt er van op aan, we gaan voorzichtig met uw zaken om.

Wereldwijde aflevering

We leveren en installeren niet alleen in Nederland, maar voeren projecten uit over de hele wereld. We mochten onder andere prachtige plekken inrichten in Zwitserland, Zuid-Frankrijk, Verenigde Staten Suriname, Rwanda en Singapore. Vanzelfsprekend zorgen wij voor vakkundig (zee)transport en nemen wij alle papieren rompslomp uit handen. Installatie op locatie is voor ons ook geen probleem.

Adresgegevens

Flexform Amsterdam
Beethovenstraat 396
1082 PR  AMSTERDAM

Telefoon: 020 4260740

Flexform Amsterdam

  • interieur advies
  • trade programma voor architecten
  • zakelijke projecten
  • totaal projecten